Ahad, 1 November 2009

JANGAN TUDUH SAYA WAHABI!, JANGAN TUDUH SAYA MENGHINA ULAMAK!


KEINDAHAN CIPTAAN BULAN YANG DILIHAT PADA HARI SABTU LEPAS 31/9/2009 TIADA KAITAN DENGAN SI MAMAT YANG BERKATA: "'JANGAN TUDUH SAYA WAHABI/ SAYA BUKAN WAHABI TAPI KAMI MENERIMA KETOKOHAN MUHAMMAD BIN ABDUL WAHAB' (PENGASAS WAHABI) DAN LAIN-LAIN.BENTUK MAKHLUK INI TIADA KAITAN DENGAN KEINDAHAN BULAN YANG TELAH DILIHAT PADA MALAM HARI 31/9/2009 (SABTU). INGAT SEMUA!, SETIAP ORANG BOLEH MEMBERI PANDANGAN, TETAPI BUKAN SEMUA PANDANGAN BOLEH DIPAKAI DAN DITERIMA, SEPERTI PANDANGAN MENGHINA ULAMAK, MENGHINA DAN MENOLAK ILMU DAN AMALAN AHLI SUNNAH WAL JAMAAH, MENYAMAKAN ALLAH DENGAN MAKHLUK, PANDANGAN SEBEGINI ADALAH SESAT BAHKAN KUFUR- WALIYAZUBILLAH- RUGILA MEREKA YANG BERBANGGA-BANGGA DENGAN KATA-KATA: SEMUA ORANG BEBAS MEMBERI PANDANGAN.


GENTAR PADA PGSM? :
http://www.youtube.com/watch?v=i1Y36XLYCVA


SOLAWAT SYIFA' DARI AMALAN AHLI SUNNAH WAL JAMAAH, SESIAPA YANG MENOLAK DAN MENGHINANYA BERMAKNA DIA MENOLAK AHLI SUNNAH WAL JAMAAH( MAKNANYA BUKAN AHLI SUNNAH), :


KALAU DAH PUJI PENGASAS WAHABI, MASIH TIDAK DINAMAKAN WAHABI LAGI KE?


AJARAN WAHABI YANG MENGHINA PARA ALIM ULAMAK AHLI SUNNAH WAL JAMAAH (AL ASYAIRAH DAN AL MATURIDIAH)2 ulasan:

 1. Salam

  Dan kalau dah puji melangit pengasas al-ahbash (abdullah al-hariri al-habasyi), masih nak nafikan pengikut kumpulan ekstreme tersebut?

  enta pun 2x5 je...

  BalasPadam
 2. Salam buat saudara seagama,

  Ayoh kita ramai2 kumpul bukti ( MP3/Artikal/VCD/DVD/ apa saja ) kita hunjam dalam2 ini Dr. Supaya "bau" nya tak keluar langsung.m

  BalasPadam